Pure schoonheid van nieuw leven voor een leven lang vastgelegd

Staan jullie, als aanstaande ouders, al te trappelen je kleine baby in je armen te sluiten? Je over te geven aan het prille leven dat je een leven lang júllie kind mogen noemen?

Laat dat mooie kleine wezentje straks schitteren tijdens een newborn fotoshoot. Een intieme shoot waarin moeders éven een momentje voor zichzelf hebben in een luie stoel en stoere vaders smelten als ze worden nat geplast. Waar weerloze wezentjes ongestoord windjes en boeren laten of hardop gapen terwijl ze voor fotomodel spelen.

Leg de pure schoonheid van dit nieuwe leven voor een leven lang vast!

5DM49184-bewerkt-bewerkt-2-bewerktremco van vondelen fotografie.jpg
remco van vondelen fotografie-4.jpg

Newborn fotografie

Een newborn fotoshoot wordt het mooiste in de eerste tien dagen na de geboorte. Na tien dagen verandert je kleintje van weerloos en afhankelijk baby’tje in een echt mensje met eigen ideeën. De foetushouding bijvoorbeeld is dan een stuk minder populair. Waarom zou je ook als je – na negen maanden – eindelijk de ruimte hebt!

Toch is het juist de foetushouding die een newborn fotoshoot zo bijzonder maakt. Je benadrukt daarmee het jonge leven. Vandaar al zo snel na de geboorte.

remco van vondelen fotografie-7.jpg

 

Veiligheid voorop

Best een gek idee: je kleine kindje al zo jong uit handen geven. Dat een ‘onbekende’ fotograaf je kind in allerlei houdingen legt voor het mooiste resultaat. Gaat dat wel goed? Is het veilig? Die vragen snappen we en daarom doen we zo’n shoot met z’n tweeën. Remco, de fotograaf, en zijn partner Vivian.

Vivian werkt al jaren als kraamverzorgster en kan als geen ander omgaan met newborns. Ze weet precies wat wel en niet kan en heeft 1001 manieren om je kleine topmodel gerust te stellen. Veiligheid voorop. Jouw kindje is haar grote zorg.

Remco maakt de foto’s. Registreert wat er gebeurt en luistert naar Vivian. Door zijn jarenlange ervaring als fotograaf voelt hij jullie als ouders goed aan en speelt daarop in.

 

Relax, geniet

De fotoshoot vindt plaats bij Remco en Vivian thuis. De studio is lekker warm en er staat een luie stoel klaar voor mamma. En pappa – hij wordt echt te vaak vergeten – mag achter het scherm een power nap doen.

Geef je over en geniet ervan als je kindje voor model speelt. In die relaxte sfeer ontstaan de mooiste en de grappigste momenten. En hoe relaxter de sfeer, hoe beter het resultaat!

remco van vondelen fotografieLR.jpg

 

Wacht niet en plan!

Overtuigd dat ook júllie kleine prins of prinses zo’n fotoshoot verdient? Of heb je er nog vragen over? Twijfel niet en neem contact op. We vertellen je graag alles over onze newborn fotografie. 

Je naam *
Je naam
Papa & mama ook op de foto? *
Vul hieronder in
Broer en/of zus ook op de foto? *
Vul hieronder in
Hoe heb je me gevonden? *