NEWBORN

Staan jullie, als aanstaande ouders, al te trappelen je kleine baby in je armen te sluiten? Je over te geven aan het prille leven dat je een leven lang júllie kind mogen noemen?

Laat dat mooie kleine wezentje straks schitteren tijdens een newborn fotoshoot. Een intieme shoot waarin moeders éven een momentje voor zichzelf hebben in een luie stoel en stoere vaders smelten als ze worden nat geplast. Waar weerloze wezentjes ongestoord windjes en boeren laten of hardop gapen terwijl ze voor fotomodel spelen.

Leg de pure schoonheid van dit nieuwe leven voor een leven lang vast!

 

Newborn fotografie

Een newborn fotoshoot wordt het mooiste in de eerste tien dagen na de geboorte. Na tien dagen verandert je kleintje van weerloos en afhankelijk baby’tje in een echt mensje met eigen ideeën. De foetushouding bijvoorbeeld is dan een stuk minder populair. Waarom zou je ook als je – na negen maanden – eindelijk de ruimte hebt!

Toch is het juist de foetushouding die een newborn fotoshoot zo bijzonder maakt. Je benadrukt daarmee het jonge leven. Vandaar al zo snel na de geboorte.

 
remco van vondelen fotografie_-5.jpg

 

Wacht niet en plan!

Overtuigd dat ook júllie kleine prins of prinses zo’n fotoshoot verdient? Of heb je er nog vragen over? Twijfel niet en neem contact op. We vertellen je graag alles over onze newborn fotografie. 

 

PRIJZEN

Ruime studio in Delft

  • 7 foto’s digitaal in hoge en lage resolutie

  • Per stuk geoptimaliseerd (ook eventuele oneffenheden)

  • Jullie gekozen foto’s in een online gallery, gemakkelijk te delen met vrienden en familie

  • Afdrukken zijn te bestellen v.a. €5,00

  • Duur van de fotoshoot ongeveer 1,5 - 2 uur

 

€265.00*

           *Broer of zus erbij op de foto? €25.00 extra

 
Naam *
Naam