top of page

Tussen de insecten en brandnetels: De avontuurlijke branding shoot van vocal coach Daniëlle Lous.

Als ondernemer is het essentieel om jezelf te onderscheiden van de massa en je eigen unieke merk te creëren. Maar hoe doe je dat? Dat is waar Danielle, expert op het gebied van stem, presenteren, energie en bewustzijn, om de hoek komt kijken.


Ik ontmoette Danielle tijdens een bruiloft waar we samenwerkten. Ik was er als fotograaf en zij zong enkele ontroerende liedjes voor het bruidspaar. Ik was meteen onder de indruk van haar passie en expertise en we begonnen te praten over hoe we elkaar konden helpen in onze respectievelijke vakgebieden.

Daniëlle is expert op het gebied van stem, presenteren, energie en bewustzijn.”

Inmiddels hebben we al vier keer samengewerkt voor haar brandingshoot en het is iedere keer weer een feestje. Als fotograaf is het mijn taak om haar unieke persoonlijkheid en expertise vast te leggen in de foto's, zodat ze haar merk kan uitdragen op haar website, social media en andere marketingkanalen.Als je op zoek bent naar een expert op het gebied van stem, presenteren, energie en bewustzijn, dan is Danielle de persoon voor jou. Ze heeft de kennis en ervaring om je te helpen je merk te ontwikkelen en je persoonlijkheid te laten zien in alles wat je doet.

Strike a pose :-) ONBEWERKTE FOTO BTS


0 opmerkingen

Comments


bottom of page