Kasteel BV

Pauline Bossaert

De (zakelijke) profielfoto:

“Een mooie foto van jezelf; wie wil dat nu niet? Maar op de een of andere manier “houd ik nooit zo goed op papier”, zijn de leukste foto’s altijd vaag en van een afstandje en als ik moest poseren zo geforceerd. Ik zag dus eerlijk gezegd wel een beetje op tegen de fotoshoot. Alsof ik naar de tandarts ging, zei ik tegen Remco.

Een mooie studio, lekkere koffie en een vriendelijk gezicht helpt dan wel en de tandartsassociatie verdween naar de achtergrond. Remco stelt je heel erg op je gemak en voordat je het weet zijn er een paar mooie, ontspannen foto’s gemaakt die hij meteen aan je laat zien. Best wel leuk dit eigenlijk! En het resultaat mag er zijn. Niet alleen een goede zakelijke foto, maar echt hoe ik ben. Ik ben er heel blij mee!”


Fabulous Being

Daniëlle Lous

“Jaren geleden ontmoette ik Remco bij een optreden tijdens een bijzondere huwelijksceremonie. Toen ik zong maakte hij een actiefoto die ik heel tof vond. Ik dacht: “hem moet ik onthouden”. 

Onlangs heb ik twee shoots met hem gedaan. Wat me opvalt aan zijn werkwijze is dat Remco doorlopend contact houdt (en zich niet terugtrekt in zijn eigen wereld), een grote lach op zijn

gezicht heeft en benoemt wat werkt.

Een grote uitnodiging

is hij daarmee om volledig te ontspannen voor de camera.

Hij staat heel open minded te werken en ik was volledig op mijn gemak. Ik ben heel blij met het resultaat. Als je de kans krijgt met Remco te werken, zou ik die met beide handen aangrijpen”


De Laen Makelaardij BV

Anneke Haak-Bronsema

Remco ken ik al jarenlang! Vanaf de tijd dat hij als startende ondernemer begon. Sinds die tijd is hij mijn favoriete fotograaf en heeft Remco zowel privé als zakelijk voor mijn bedrijf De Laen Makelaardij al meerdere keren diverse fotoshoots gedaan. Zakelijk laat ik namelijk om het jaar nieuwe foto’s maken en het is verrassend om te zien dat hieruit iedere keer weer bijzonder mooie resultaten geboekt worden. Zijn kracht is, naast vanzelfsprekend de creativiteit, dat hij de setting weet te creëren dat iedere persoon zich gezien/gehoord voelt en daardoor prachtig op de gevoelige plaat vastgelegd kan worden. En dat is eigenlijk best wel een uitdaging met 5 dames die zich niets laten zeggen, haha.


Stichting Favendo

Via via bij Remco terecht gekomen om profiel foto’s én een groepsfoto te maken voor de website van onze Stichting Favendo.  Er was meteen een goede “klik” door het enthousiasme en goede ontvangst van Remco. De studio ziet er ook top uit, mooie lokatie. 

Behalve dat er hele mooie professionele foto’s zijn gemaakt hebben we ook een bijzondere middag gehad.  Ontzettend veel gelachen, meteen een goede sfeer.  Sommigen waren best een beetje zenuwachtig maar Remco heeft de goede eigenschap om iedereen op z’n gemak stellen en het idee geven dat je een allround fotomodel bent.  En dat zie je terug op de foto.  Nét die leuke èchte glinstering in de ogen en een spontane open blik. 

Dit klinkt allemaal een beetje “over the top”... maar zo hebben wij het echt ervaren.  


Kasteel BV

Pauline Bossaert

“Voor onze website wilden we een teamfoto laten maken. Niet dertien in een dozijn en afspiegelend waar we met ons bedrijf voor staan. Remco had meteen leuke ideeën en stelde iedereen op z’n gemak. Het zijn leuke, spontane foto’s geworden waar iedereen goed op staat. We hebben ze zelfs cadeau gedaan aan alle teamleden en een exemplaar in de kantine gehangen.”


Uitvaart Midden-Delfland

Walter van Leeuwen

Onlangs een fotoshoot door Remco van Vondelen laten maken voor mijn uitvaart onderneming Uitvaart Midden-Delfland.

Het resultaat was echt perfect, foto's van mijn 24-uurskamer en foto's waar ik zelf ook op sta. 

De foto's had ik nodig voor de promotie van mijn onderneming.

Krijg veel mooie reacties op het eindresultaat.

Remco heeft al 2 keer eerder foto's voor mij gemaakt, ben super tevreden over zijn werkwijze.

Remco is een leuke, spontane vent, no nonsens en verstaat zijn vak als geen ander.

Als je voor je zelf of voor je bedrijf een fotograaf zoekt kan ik hem zeker aanbevelen.


Bloemendaal Ruigrok | Accountants | Adviseurs | Belastingadviseurs

Marieke Bloemendaal

Remco is een fijne partij om mee samen te werken. Flexibel en professioneel tegelijk. Hij gaat niet weg totdat hij het “perfecte” plaatje heeft geschoten. Remco is een perfectionist in zijn vak.

 

Korton

Anneke Wollaars – van Vliet

“Wij werken graag samen met Remco voor onze bedrijfsfotografie. Hij maakt bijvoorbeeld profielfoto’s en foto’s voor het werken-bij-gedeelte op onze website. De afspraken zijn altijd duidelijk en de tools die hij gebruikt zijn erg klantvriendelijk. Hij creëert voor de medewerkers die gefotografeerd worden een relaxte sfeer en zorgt daarmee dat iedereen met een échte lach op de foto staat!”