Rauwe emotie

Rauwe fotografie, geen opsmuk en weinig accessoires. Wie kiest voor een bruidsfotoreportage van Remco van Vondelen, kiest voor bruidsfotografie waarin ménsen centraal staan. Jullie, als bruidspaar, en zeker ook jullie dierbaren die die dag aanwezig zijn.

‘Fotografie betekent iemands ware ik vastleggen,’ zegt Remco. ‘Na ruim 200 bruidsreportages kan een huwelijk me nog steeds raken. Het raakt me alleen maar harder als ik een glimpje van de binnenkant mag zien. Dat zijn de momenten die een reportage máken.’

RVV_4451.jpg
remco van vondelen fotografie sd.jpg

 

Stapje extra

Ben je op zoek naar een fotograaf die het aandurft een stapje extra te zetten voor dat ene unieke moment, die bijzondere entourage of mooie lucht? Dan ben je bij Remco zeker aan het goede adres. Het zal niet de eerste keer dat hij samen met een bruidspaar door de politie van een afgesloten skatebaan wordt gestuurd…

 

remco van vondelen fotografie-32.jpg

Capture the moment

Niet regisseren, maar registreren. Zo min mogelijk aanwijzingen, maar alleen oog voor jullie en jullie gasten. Het is wat Remco doet: vanuit z’n gevoel. Gevoel voor mensen en om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Momenten vastleggen die te mooi zijn om niet geregistreerd te worden. Capture the moment….

remco van vondelen fotografie-3.jpg
remco van vondelen fotografie_wendy_jeroen-12.jpg

Terwijl Remco registreert, mengt hij zich tussen jullie gasten. Zonder echt aanwezig te zijn. Kijken, observeren, vastleggen. En boterhammen uitdelen, zoals die ene keer dat het bruidspaar niet gegeten had. Met z’n drieën in een Rolls Royce Phantom aan de boterhammen met pindakaas.

remco van vondelen fotografie-31.jpg

 

Eindresultaat

Met Remco krijg je gegarandeerd een fotoreportage waar de emoties van af spatten. En ook hier geldt: geen opsmuk. Liever met minder foto’s in één oogopslag het verhaal en de emoties van de dag tonen. Vastgelegd in een prachtig album: eenvoudig waardoor de foto’s als vanzelf het verhaal vertellen.

5DM43412-bewerkt-bewerktremco van vondelen fotografie.jpg
5DM41635-bewerkt.jpg

 

Twijfel niet en gun jezelf zo’n reportage!

Overtuigd of misschien nog wat vragen over hoe Remco werkt en hoe het resultaat eruit ziet? Neem dan contact op. Remco neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden.


5DM42769-bewerkt.jpg

 

 

 

 

Vul het contactformulier hieronder in, dan maak ik een afspraak met jullie voor een kennismakingsgesprek.

Je naam *
Je naam
*minimaal 6 uur
Willen jullie een kennismakingsgesprek inplannen *
Hoe groot is jullie interesse in remco van vondelen fotografie *
Hoe heb je me gevonden? *