top of page

Een Dag vol Energie: Mijn Sfeerimpressie van de Klantendag van Coneco

Een Sfeervolle Klantendag bij Het Huys Ten Donck met Coneco

Als fotograaf heb ik de eer gehad om in opdracht van Buro van Tongeren een sfeerimpressie te maken van de klantendag van Coneco.


De locatie voor deze bijzondere dag was niets minder dan Het Huys Ten Donck, een schitterend landhuis uit 1746 in Ridderkerk. Ik was meteen onder de indruk van de ambiance en wist dat ik een fantastische dag tegemoet ging.

"Eenmaal aangekomen bij Het Huys Ten Donck, was ik nog meer onder de indruk".

Met mijn rugtas vol met camera-apparatuur, had ik mijn motor klaar staan om naar de locatie te rijden. Het was een prachtige rit en ik kon niet wachten om mijn camera's uit te pakken en aan de slag te gaan.

Het was de perfecte setting voor een dag vol inspiratie en energie.


De klantendag van Coneco was een dag waarop klanten, partners en werknemers bij elkaar kwamen om kennis te delen, te netwerken en te genieten van de bijzondere locatie. Het was een eer om de sfeer vast te leggen en de mooie momenten vast te leggen. Het was prachtig om te zien hoe enthousiast iedereen was en hoeveel energie er in de ruimte hing.


Een kleine greep uit de beelden.0 opmerkingen

Comments


bottom of page