top of page

PERSONAL BRANDING

Personal branding is helemaal van nu. Daarmee laat je de klant zien wie je bent en waar je voor staat. Goede foto's zorgen ervoor dat jouw onderneming meer succes en professionaliteit uitstraalt. Door een betrouwbaar beeld te geven sta jij al 1-0 voor. 

 

Mijn taak is om jou ontspannen op beeld te krijgen op een manier die past bij jouw bedrijf.

Samen visualiseren we jouw passie en ondernemerschap in een personal branding shoot. Je zal merken dat dit naast marketingtechnisch zinvol, ook ontzettend leuk is. 

 

Stijlvolle foto's die breed inzetbaar zijn voor bijvoorbeeld flyers, brochures, social media, website en advertenties. Hoe fijn is het om zakelijke foto's van jezelf te hebben waar je écht blij mee bent!

 

De zakelijke fotoshoot is ook een mooie kans om inhoudelijk jouw verhaal vast te leggen in een personal branding video. Daarom werk ik samen met videograaf Anne-mer Verrips. Samen zetten wij een sfeer neer om jou zoveel mogelijk te laten shinen.

 

Jij hebt voor jouw branding shoot tijd gemaakt, jouw mooiste kleren aangetrokken en wellicht een goede make-up laten aanbrengen. Dus een uitstekend moment voor een social media content dag. We maken Instagram en LinkedIn profielfoto's, schieten zakelijke shots en houden een interview met jou over jouw onderneming. 

 

Met jouw nieuwe zakelijke profielfoto en bedrijfsfilm kun jij de wereld in. Iedereen mag weten waar je voor staat. 

bottom of page