top of page

Van passie naar professionele fotografie: mijn reis als fulltime fotograaf en ondernemer

Ontdek mijn prachtige reizen als fulltime professioneel fotograaf en hoe deze hebben bijgedragen aan zowel mijn fotografieportfolio als mijn persoonlijke en professionele groei.


Als fulltime professioneel fotograaf heb ik ruim 10 jaar geleden de beslissing genomen om mijn passie om te zetten in mijn beroep. Als fotograaf heb ik al heel wat prachtige reizen mogen maken voor mijn werk.

"Het is fantastisch om nieuwe culturen te ontdekken en tegelijkertijd mijn passie voor fotografie te kunnen uitoefenen."

Zo ben ik twee keer naar Suriname gereisd en heb ik ook een keer het prachtige Curaçao mogen bezoeken om workshops studiofotografie te geven, samen met Raul Neijhorst.
Maar dat is niet alles. Ik heb ook de eer gehad om met bruidsparen naar Peru, Parijs en Malta te reizen voor hun trouwreportage.En dan nog de onvergetelijke ervaring om met @bluebricks naar Jordanië te reizen. Het was een ware reis naar een andere wereld, met unieke en adembenemende landschappen die ik nooit zal vergeten.
Als fotograaf met specialisatie in portret- en bedrijfsfotografie, ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en mijn netwerk uit te breiden. Het reizen naar verschillende bestemmingen heeft me ook geholpen om mijn ervaring te verrijken en mijn fotografieportfolio te verbeteren.


Dit soort reizen zijn niet alleen fantastisch voor mijn fotografieportfolio, maar hebben me ook enorm geholpen in mijn persoonlijke en professionele groei. Het ontdekken van nieuwe culturen en omgaan met verschillende situaties heeft me geleerd om flexibel te zijn en creatieve oplossingen te vinden. Ik kan niet wachten op de volgende reis en om nog meer geweldige ervaringen op te doen!


0 opmerkingen

Comments


bottom of page