top of page

Ik legde deze onvergetelijke reis vast voor Blue Bricks tijdens mijn vierdaagse trip met hen in Jordanië.

Als huisfotograaf voor Blue Bricks word ik regelmatig ingeschakeld om nieuwe profielfoto's, events of belangrijke gebeurtenissen in het bedrijf vast te leggen.

 

Onlangs kreeg ik de bijzondere kans om mee te gaan op een onvergetelijke reis met het team van Blue Bricks naar Jordanië.

Tijdens deze 4-daagse reis heb ik de meest prachtige plekken mogen vastleggen, waaronder het schitterende wereldwonder Petra, waar we door de nauwe kloof de Siq wandelden en de verbazingwekkende façade van de Treasury tevoorschijn kwam.

 

We hebben ook genoten van een onvergetelijke ervaring in de Wadi Rum woestijn, waar we hebben gekampeerd onder de sterrenhemel en genoten van een traditioneel bedoeïenen diner. En wie kan nu Jordanië verlaten zonder een duik te nemen in de Dode Zee, het laagste punt op aarde, waar het zoute water ons in staat stelde om te drijven en te ontspannen.

Ik ben vereerd dat ik deze onvergetelijke momenten heb mogen vastleggen en ben erg blij dat ik deel uitmaakte van deze bijzondere reis met het team van Blue Bricks.

 

Dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van dit avontuur!

logo.png
bottom of page