top of page

Een Succesvolle Fotoshoot met Bluebricks: Ondanks de Voorspellingen

Als fotograaf weet ik dat de weersvoorspellingen een grote rol spelen bij het plannen van een fotoshoot. Dit was niet anders voor mijn recente fotoshoot met mijn vaste klant Bluebricks.


Maar liefst 80% van de fotoshoot was gepland om buiten te doen, en de voorspellingen waren niet best. Ik heb de hele week alle weer apps in de gaten gehouden en op het laatste moment hebben we besloten om het toch door te laten gaan. En wat ben ik blij dat we dat hebben gedaan!

"En dan het weer... wat een perfect weer hebben we gehad!"

In de ochtend heb ik portretten van de nieuwe medewerkers gemaakt en na een heerlijke lunch was het tijd voor de foto's voor marketingdoeleinden. Dankzij de strakke planning van Jitske, mijn contactpersoon bij Bluebricks, verliep alles soepel en op tijd. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede planning is bij een fotoshoot, en Jitske heeft dit perfect gedaan.


Ondanks de voorspellingen was het droog en bewolkt, wat perfect was voor de buitenfoto's. Het licht was zacht en diffuus, wat resulteerde in prachtige foto's.


Het was een fantastische dag en het resultaat was geweldig.


Als fotograaf is het mijn taak om de visie van mijn klanten tot leven te brengen en deze vast te leggen op de gevoelige plaat. Met Bluebricks heb ik een langdurige samenwerking en ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van hun succes. Ik kijk uit naar de volgende fotoshoot en ben benieuwd wat we samen kunnen creëren.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page