top of page

Maak kennis met Lilo, singer-songwriter, model en actrice.

In opdracht van Gemeente Pijnacker Nootdorp voor het magazine Natuurlijk Pijnacker Nootdorp mocht ik creatieve duizendpoot Lilo fotograferen.


De liedjes die ik schrijf zijn Neder- landstalig met een jazzy gevoel. Corinne Bailey Rae, Lianne la Havas, Amy Winehouse en Alicia Keys zijn mijn inspiratiebronnen.


Soms herkennen mensen mij niet omdat ik vaak mijn uiterlijk verander.

Singer-songwriter k ben bezig met studio-opnames, want radio 3FM wil het draaien. Er zijn zelfs fan- accounts. Ook mocht ik in de Melkweg en het Paard optreden. Mijn arties- tennaam is Lilo, een nieuwe naam die past bij een nieuw leven. Lilo was een bijnaam die ik op school kreeg. Mijn echte naam is Liselotte van Rijthoven.”

Tekst: Jessica Davilar - Tekstbureau Beeldende WoordenClip behind the scenes


0 opmerkingen

Comments


bottom of page