top of page

Summer School Event bij NH hotel Noordwijkerhout: een dag vol portretfotografie!

Vroeg uit de veren, klaar om naar het Summer School Event bij NH hotel Noordwijkerhout te gaan.


Met mijn auto volgeladen met fotoapparatuur, was ik ruim op tijd om ter plekke mijn studio op te bouwen.

"Het was een dag vol actie, waarbij ik veel verschillende mensen op de foto heb mogen zetten"

Het Summer School Event was een dag waarop medewerkers van het bedrijf elkaar ontmoetten en kennis deelden. Voor mij als fotograaf was het een uitstekende gelegenheid om portretfoto's te maken van al deze professionals.

Het was een uitdaging om alle portretfoto's te maken, maar het resultaat mocht er zeker zijn!

Als professionele fotograaf weet ik dat een goede samenwerking cruciaal is om tot het beste resultaat te komen. Emiel Lops & Hanne de Meyer van VideoFactory waren geweldige partners om mee samen te werken. Ze zorgden voor een soepel verloop van het event.


0 opmerkingen
bottom of page