top of page

Fotoshoot bij Banketbakkerij van Dijk: koekjes, meel, slagroom en chocolade vliegen door de lucht

Banketbakkerij van Dijk is al 130 jaar een begrip in Gouda en omstreken en dat verdient een nieuwe, frisse uitstraling.


Als professionele fotograaf werd ik gevraagd om mee te werken aan de nieuwe website van deze iconische bakkerij. De opdracht was om een profielfoto te maken en een creatieve foto die een beetje gek mocht zijn. Nou, dat hebben we geweten!

"Er werd gelachen, gespeeld en vooral veel gekliederd".

Na afloop lag de ruimte vol met slagroom, vloeibare chocolade, meel en koekjes. Maar het resultaat mag er zijn! De nieuwe website van Banketbakkerij van Dijk straalt nu nog meer ambachtelijk vakmanschap en gezelligheid uit.
Banketbakkerij van Dijk heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1890. Al meer dan een eeuw lang hebben zij de kunst van het bakken van heerlijke taarten, gebak en koekjes geperfectioneerd. Het is geweldig om te zien hoe deze traditie van generatie op generatie wordt doorgegeven en nog steeds springlevend is.


Bent u op zoek naar ambachtelijk gebakken lekkernijen van de hoogste kwaliteit? Dan moet u beslist eens langs Banketbakkerij van Dijk gaan en hun heerlijke producten proeven. U kunt er zeker van zijn dat u wordt ontvangen door gepassioneerde bakkers die hun vak verstaan en met liefde de lekkerste taarten en gebak voor u maken.

0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page