top of page

First Class Fitness Club Delft: een persoonlijke aanpak

TBij First Class Fitness Club Delft draait het allemaal om persoonlijke aandacht. Als fotograaf heb ik het genoegen gehad om deze visie vast te leggen in beeld.

Tussen de trainers, gewichten en klanten door heb ik zoveel mogelijk content gemaakt voor de website en social media van deze fitnessclub.

"First Class Fitness is begonnen als een bescheiden fitnessclub in Delft en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zuid-Holland"

De trainers bij First Class Fitness zijn gericht op persoonlijke begeleiding en bijscholing om klanten te voorzien van de beste trainingsprogramma's.


Als klant ben je bij First Class Fitness de Koning en dat merk je direct bij binnenkomst. De trainers luisteren aandachtig naar je wensen en gaan samen met jou aan de slag om jouw doelen te behalen. Het werkgebied van First Class Fitness is geheel Zuid-Holland en in het bijzonder Delft en omliggende gemeentes.


Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij First Class Fitness. Het team werkt uitsluitend met gediplomeerde trainers en coaches om ervoor te zorgen dat jouw trainingssessies van de hoogste kwaliteit zijn. En dat alles in een omgeving waarin jij je op je gemak voelt.

Bekijk de foto's op de website en social media van First Class Fitness Club Delft om een kijkje te krijgen in deze inspirerende fitnessclub.

Tekst: First Class Fitness


0 opmerkingen

Comments


bottom of page