top of page

Een dag in het leven van verloskundig centrum DelVi: fotoshoot voor website en social media.

Als fotograaf heb ik al vele bijzondere shoots mogen doen, maar de fotoshoot bij Verloskundig Centrum DelVi was echt uniek!


Een dag lang mocht ik meekijken bij de praktijk en foto's maken van de medewerkers en de werkzaamheden die zij verrichten. Het was fantastisch om te zien hoe deze dames zich dag in dag uit inzetten om aanstaande moeders te ondersteunen bij hun zwangerschap, bevalling en kraambed.

"Verloskundig Centrum DelVi is een begrip in de regio en staat bekend om hun professionele en persoonlijke aanpak"

Als verloskundigen bieden zij hulpverlening op maat en staan zij altijd klaar voor hun cliënten. Het was een eer om samen te werken met deze gedreven professionals en hun verhaal te mogen vertalen in beelden voor hun website en social media.
De foto's die ik gemaakt heb geven een kijkje achter de schermen bij Verloskundig Centrum DelVi. Zo zie je hoe de medewerkers te werk gaan, maar ook hoe de praktijk er van binnen uitziet.


Het resultaat is een mooie serie foto's die de sfeer van de praktijk goed weergeven en de professionaliteit en betrokkenheid van de medewerkers laten zien.


Ben jij op zoek naar een verloskundige in de regio? Dan raad ik je Verloskundig Centrum DelVi van harte aan! Of ben je wellicht zelf werkzaam in de zorgsector en wil je ook graag professionele foto's voor je website en social media? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden.0 opmerkingen

Comments


bottom of page